英語練習首先解決了面對應試教育的問題,讓你多方位學習和掌握英語類型題的解決方法,其次,做英語練習題可以讓你增加做題量,積累更多英語知識點,對將來的發(fā)展也有很大的作用。以下是整理的《小學四年級英語練習題及答案》相關資料,希望幫助到您。
1.小學四年級英語練習題及答案
How lucky the man is!這個人真幸運
It is in summer. A young man comes to a forest (森林). He’s walking along the edge (邊緣) of the forest. On his right is a river. On his left is a forest. Suddenly he sees two green eyes looking at him from the trees. A wolf is getting ready to jump on him.
What does he do? He must jump into the river. In the river there is a crocodile (鱷魚). Its mouth is very big. The young man closes his eyes. And he hears the wolf jumps, but nothing happens to him. Then he opens his eyes and finds the wolf is now in the mouth of the crocodile.
根據(jù)短文內容判斷正(T)誤(F)
( )1. There is a river on the right of the young man.
( )2. A young woman comes to a forest.
( )3. There is a wolf on the right of the young man.
( )4. The crocodile jumps on the young man .
( )5. The crocodile eats the wolf.
參考答案:
1.T
2.F
3.F
4.F
5.T
2.小學四年級英語練習題及答案
一、 情景反應?! ?BR> ( )1. 表達多豐盛的午餐,說: A. I have long hair.
( )2. 告訴對方你有20本書,說: B. Mom, can I help you?
( )3. 想幫媽媽干活,說: C. How many pencils do you have?
( )4. 想說自己有長頭發(fā),說: D. What a big lunch!
( )5. 問對方有幾支鉛筆,說: E. What would you like?
( )6. 問別人想吃什么,說: F. I have 20 books.
二、閱讀短文,判斷對(√)錯(×)?!?
Mike is an English boy. He’s ten. His sister’s name is Mary. She’s five. She is not a student. Mike has a new schoolbag, but not heavy. There are some books in it. They’re Chinese book, English book and math book. There is a black and red pen in his pencil-case. He likes the pen very much.
( ) 1. Mike’s sister is a student.
( ) 2. Mike has a new schoolbag.
( ) 3. The schoolbag is heavy.
( ) 4. There are three books in the bag.
( ) 5. Mike doesn’t like the pen at all.
參考答案:
一、1. D 2. F 3. B 4. A 5. C 6. E
二、 1. × 2. √ 3. × 4. √ 5. ×
3.小學四年級英語練習題及答案
一、英漢互譯。
1.百貨商場__________
2.bicycle department__________
3.書籍賣場__________
4.toy department__________
5.服裝賣場__________
二、根據(jù)上下文補充對話。
Clerk:May I______you?
Buyer:Yes.I want to buy a______,please.Where are the toys?
參考答案:
一、1.department store
2.自行車賣場
3.book department
4.玩具賣場
5.clothes department
二、help, toys
4.小學四年級英語練習題及答案
In the Classroom在教室里
This is a classroom. You can see some girls, a boy and a teacher in it. The boy is Tom. He has golden hair and blue eyes. He is from America. He is a new pupil. The girls are Chinese. They can speak a little English. They are talking with Tom in English. Miss Li is writing something on the blackboard.
根據(jù)短文內容,判斷下列句子的正誤,正確的寫“T”,錯誤的寫“F”
( )1. There are some boys in the classroom.
( )2. Tom’s hair is black.
( )3. Tom is an American boy.
( )4. The girls are Chinese.
( )5. Miss Li is talking with her students.
參考答案:
1.F
2.F
3.T
4.T
5.F
5.小學四年級英語練習題及答案
A Crow and a Fox烏鴉和狐貍
One day a crow (烏鴉) finds a piece of meat. She picks it up in her mouth and flies to a tall tree. She is just going to eat the meat when a fox sees her. He comes and stands under the tree and says, “How pretty you are! You must be the prettiest bird in the world.”
The crow is very pleased (高興的)by these words. Then the fox speaks again, “I can see your pretty face, but I have not heard your voice (聲音). Why don’t you sing a song?”
This makes the crow very happy. She opens her mouth and begins to sing. As she opens her mouth, she drops(丟掉) the meat. The fox picks up (撿起) the meat at once and goes away with it.
仔細閱讀,根據(jù)短文內容,判斷下列句子的正誤,正確的寫“T”,錯誤的寫“F”
( )1. One day a crow finds a piece of meat.
( )2. Before the crow eats the meat, she meets a fox.
( )3. The fox asks the crow to dance.
( )4. The crow is very clever.
( )5. She is happy and flies to a tall house.
參考答案:
1.T
2.T
3.F
4.F
5.F
1.小學四年級英語練習題及答案
How lucky the man is!這個人真幸運
It is in summer. A young man comes to a forest (森林). He’s walking along the edge (邊緣) of the forest. On his right is a river. On his left is a forest. Suddenly he sees two green eyes looking at him from the trees. A wolf is getting ready to jump on him.
What does he do? He must jump into the river. In the river there is a crocodile (鱷魚). Its mouth is very big. The young man closes his eyes. And he hears the wolf jumps, but nothing happens to him. Then he opens his eyes and finds the wolf is now in the mouth of the crocodile.
根據(jù)短文內容判斷正(T)誤(F)
( )1. There is a river on the right of the young man.
( )2. A young woman comes to a forest.
( )3. There is a wolf on the right of the young man.
( )4. The crocodile jumps on the young man .
( )5. The crocodile eats the wolf.
參考答案:
1.T
2.F
3.F
4.F
5.T
2.小學四年級英語練習題及答案
一、 情景反應?! ?BR> ( )1. 表達多豐盛的午餐,說: A. I have long hair.
( )2. 告訴對方你有20本書,說: B. Mom, can I help you?
( )3. 想幫媽媽干活,說: C. How many pencils do you have?
( )4. 想說自己有長頭發(fā),說: D. What a big lunch!
( )5. 問對方有幾支鉛筆,說: E. What would you like?
( )6. 問別人想吃什么,說: F. I have 20 books.
二、閱讀短文,判斷對(√)錯(×)?!?
Mike is an English boy. He’s ten. His sister’s name is Mary. She’s five. She is not a student. Mike has a new schoolbag, but not heavy. There are some books in it. They’re Chinese book, English book and math book. There is a black and red pen in his pencil-case. He likes the pen very much.
( ) 1. Mike’s sister is a student.
( ) 2. Mike has a new schoolbag.
( ) 3. The schoolbag is heavy.
( ) 4. There are three books in the bag.
( ) 5. Mike doesn’t like the pen at all.
參考答案:
一、1. D 2. F 3. B 4. A 5. C 6. E
二、 1. × 2. √ 3. × 4. √ 5. ×
3.小學四年級英語練習題及答案
一、英漢互譯。
1.百貨商場__________
2.bicycle department__________
3.書籍賣場__________
4.toy department__________
5.服裝賣場__________
二、根據(jù)上下文補充對話。
Clerk:May I______you?
Buyer:Yes.I want to buy a______,please.Where are the toys?
參考答案:
一、1.department store
2.自行車賣場
3.book department
4.玩具賣場
5.clothes department
二、help, toys
4.小學四年級英語練習題及答案
In the Classroom在教室里
This is a classroom. You can see some girls, a boy and a teacher in it. The boy is Tom. He has golden hair and blue eyes. He is from America. He is a new pupil. The girls are Chinese. They can speak a little English. They are talking with Tom in English. Miss Li is writing something on the blackboard.
根據(jù)短文內容,判斷下列句子的正誤,正確的寫“T”,錯誤的寫“F”
( )1. There are some boys in the classroom.
( )2. Tom’s hair is black.
( )3. Tom is an American boy.
( )4. The girls are Chinese.
( )5. Miss Li is talking with her students.
參考答案:
1.F
2.F
3.T
4.T
5.F
5.小學四年級英語練習題及答案
A Crow and a Fox烏鴉和狐貍
One day a crow (烏鴉) finds a piece of meat. She picks it up in her mouth and flies to a tall tree. She is just going to eat the meat when a fox sees her. He comes and stands under the tree and says, “How pretty you are! You must be the prettiest bird in the world.”
The crow is very pleased (高興的)by these words. Then the fox speaks again, “I can see your pretty face, but I have not heard your voice (聲音). Why don’t you sing a song?”
This makes the crow very happy. She opens her mouth and begins to sing. As she opens her mouth, she drops(丟掉) the meat. The fox picks up (撿起) the meat at once and goes away with it.
仔細閱讀,根據(jù)短文內容,判斷下列句子的正誤,正確的寫“T”,錯誤的寫“F”
( )1. One day a crow finds a piece of meat.
( )2. Before the crow eats the meat, she meets a fox.
( )3. The fox asks the crow to dance.
( )4. The crow is very clever.
( )5. She is happy and flies to a tall house.
參考答案:
1.T
2.T
3.F
4.F
5.F

