英語閱讀題暑假作業(yè)答案(Passage 1~Passage 5)

字號:

暑假不僅僅是這個學(xué)期結(jié)束了,總算能好好放松了,還有下個學(xué)期,雖然不會馬上到來。應(yīng)該在假期拿出部分時間,學(xué)習(xí)鞏固學(xué)過的知識,不要一個假期把腦袋過空了,只會在開學(xué)時得付出更多。以下是整理的相關(guān)資料,希望您過個愉快的假期。
     【篇一】
     Passage 1 My classroom
    I am a pupil. I’m in class 1 grade 3.This is my classroom.
    In the classroom, there is a clean blackboard in front. And there is a desk in front, too. It is our teacher's desk.
    There are many desks and chairs in the middle of the classroom. Look! I am in row 4. In the back of our classroom there is a blackboard, too.We can write what we want to say on it.
    My classroom is big and clean. I like it !
    根據(jù)短文內(nèi)容填空
    1. I am a pupil. I’m in________ 1 _______3.
    2. In the classroom,there is a clean blackboard__________.
    3. There are many desks and chairs in the ________of the classroom.
    4. In my classroom, I am in ________4.
    參考答案: 1.class grade 2.in front 3.middle 4.row
     【篇二】
     Passage 2 My name is Jack
    My name is Jack. I come from the United States with my mother and father. And we live in Beijing now. I am a pupil; my school is very beautiful. It looks like a big garden. There are about fifty students in our class. Our teacher is Miss Liu. I like my classmates and teacher very much and they like me,too.
    根據(jù)短文內(nèi)容填空
    1. I come from the United States with my _______ and ________.
    2. I live in _______ now.
    3. My school is very ________. It looks like a big_______.
    4. There are about fifty students in our class.
    5. Our teacher is _________.
    參考答案:
    1. mother father 2. Beijing 3. Beautiful garden 4. Fifty 5.Miss Liu
     【篇三】
     Passage 3 A Clock
    I have a small red clock. It calls me up every day. But one day it didn’t ring, because it had no electricity. I was late. I told the teacher the reason. The teacher forgave me . After school, I bought a new battery . The red clock can call up on time now.
    根據(jù)短文內(nèi)容選出你認(rèn)為正確的選項。
    ( )1. What color is the clock?
    A. yellow B.blue C. red D. white
    ( )2 . I was late. The clock _______.
    A.rang B. had no electricity
    C.had electricity D.was in other room
    ( )3 .I told the reason to my ________.
    A. mother B. father C. teacher D.sister
    ( )4. The teacher ________ me .
    A. told B. forgave C. blamed D.praise
    ( )5. After school, I bought a new ___________.
    A. battery B. clock C. book D. electricity
    參考答案:C B C B A
     【篇四】
     Passage 4 A Cat
    I have a good friend. It is a lovely cat . His name is Tom. It’s very pretty. Its hair is white, its eyes are blue , its ears are pointy, and its tail is long. It likes eating fish. When I get home after school, it is waiting for me behind the door. We always play games together. I like Tom very much and it likes me ,too.
    小詞典: pretty adj.漂亮的 pointy adj.尖的 tail n. 尾巴
    根據(jù)短文內(nèi)容判斷對錯,對的寫“T”,錯的寫“F”。
    ( )1. I have a good friend, it is a lovely dog.
    ( )2.The cat’s hair is white and its eyes are red.
    ( )3.Its tail is short.
    ( )4.Tom likes eating fish.
    ( )5.I like Tom very much.
    參考答案:F F F T T
     【篇五】
     Passage 5 A Letter
    Dear mom:
    How are you ? Now I’m Beijing. It’s hot. It’s sunny,too. I can wear my black shorts and red T-shirt. I have bought a new jacket. It’s brown. I like it.
    Is it hot in Guangzhou ? Miss you and dad.
    Love,
    John
    根據(jù)原文判斷正誤,對的寫“T”,錯的寫“F”
    ( )1.John’s mom is in Beijing now.
    ( )2.It is cold that day.
    ( )3.John ’s jacker is brown.
    參考答案:F F T