英語四級答案:2016年12月四級閱讀答案

字號:

英語四級答案:2016年12月四級閱讀答案
    Section A
    26. E)challenges
    27. J)Searched
    28. D)categorizing
    29. K)similarities
    30. L)slightly
    31 G)percentage
    32 O)traditional
    33. I)regardless
    34. H)proving
    35. M)suggests
    Section B
    36-40 IDJFB 41-45 HCKGE
    36. It is possible for burglars to make jamming attacks with the necessary equipment and skill.
    I
    37. Interfering with a wireless security system is similar to interfering with a conversation.
    D
    38. A burglar has to continuously jam the wireless security device to avoid triggering the alarm, both inside and outside the house.
    J
    39. SimpliSafe provides devices that are able to distinguish incidental radio interference from targeted jamming attacks.
    F
    40. Only a very small proportion of burglaries are committed by technical means.
    B
    41. It is difficult to crack SimpliSafe as its system keeps changing.
    H
    42. Wireless devices will transmit signals so as to activate the alarm once something wrong is detected.
    C
    43. Different measures should be taken to protect one’s home from burglary in addition to the wireless security system.
    K
    44. SimpliSafe’s device can send a warning to the house owner’s cellphone.
    G
    45. Burglars can easily get a security device’s frequency by Internet search.
    E
    Section C
    Passage One
    46. What can we learn about Bill Perry from the passage?
    B) He intends to get rid of tipping practice.
    47. What is the main reason why the author hates tipping?
    C) It forces the consumers to compensate the waiter.
    48. Why do many people love tipping according to the author?
    D) They can have some say in how much their servers earn.
    49. What have some waiters come to realize according to a survey?
    A) Service quality has little effect on tip size.
    50. What does the author argue for in the passage?
    D) Waiters should be paid by employers instead of customers.
    Passage Two
    51. What does the author, mainly discuss in the passage?
    C) The impact of cheap oil on global economic growth
    52. Why do some experts believe cheap oil will stimulate the global economy?
    D) Consumers will spend their savings from cheap oil on other commodities
    53. What happens in many oil-exporting countries when oil prices go down?
    C) They use their money reserves to back up consumption.
    54. How does Carl Weinberg view the current oil price plunge?
    B) Its negative effects more than cancel cut its positive effects
    55. Why haven’t falling oil prices boosted the global economy as they did before?
    C) oil importers account for a larger portion of the global economy
    【手機用戶】→點擊進入免費試聽>>【CET4】 * 【CET6】
    【電腦用戶】→點擊進入免費試聽>>四六級考試課程!
    
  • CET4報名:CET4報名時間
  • CET4考試:CET4考試時間
  • CET4作文:CET4作文范文
  • 成績查詢:CET4成績查詢
  • CET4真題:CET4考試真題
  • CET4答案:CET4考試答案

  •     
  • CET6報名:CET6報名時間
  • CET6考試:CET6考試時間
  • CET6作文:CET6作文范文
  • 成績查詢:CET6成績查詢
  • CET6真題:CET6考試真題
  • CET6答案:CET6考試答案

  •