訓練:
提綱:
1.有人認為類似于因特網(wǎng)的高科技產(chǎn)品會代替書籍
2.有人認為傳統(tǒng)的信息產(chǎn)品書籍不會被取代
3.我的看法。
這也是模板哦!
Nowadays , the influence of ____________ proves to be profound . And there has been a very controversial debate as to ___________.( 引出話題和爭論,但保留作者個人看法 )
People in favor of _________ always provide the following evidence.Firstly,__________.Secondly,__________.Finally,____________. (偏愛書籍的理由)
Conversely, as for the merits of ___________, in the first place,________.Secondly,____________.At the same time,__________.( 英特網(wǎng)等現(xiàn)代科技的優(yōu)點 )
In short, I agree that_________. (明確提出觀點)
大家可以選一段練習
具體要求:
首段:引出關于因特網(wǎng)對現(xiàn)代社會的影響 + 關于因特網(wǎng)和書籍話題存在的爭論
主體段落一:有人偏愛閱讀傳統(tǒng)信息媒體,如書籍
原因 1 :人類文明的歷史就是書寫的歷史
原因 2 :人們可以隨處用自己喜歡的姿勢閱讀
原因 3 :書寫形式更有利于安全保存信息
主體段落二:如因特網(wǎng)之類的現(xiàn)代技術手段的優(yōu)點
優(yōu)點 1 :新科技的出現(xiàn)歷來都回給人類生活帶來許多好處
優(yōu)點 2 :電腦新科技的出現(xiàn),使信息儲備量大大提高
優(yōu)點 3 :電腦新科技的出現(xiàn),使信息處理的效率提高了
結尾段 : :因特網(wǎng)最終會代替書籍等信息手段
參考答案:
Nowadays,the influence of Internet proves to be profound. And there has been a very controversial debate as to whether or not Internet will replace the book as the main source of information.
People in favor of the traditional information sources always provide the following evidence . Firstly, the history of human civilization is the written history. Secondly, people are free to choose any posture and place that makes them comfortable when reading. Finally, traditional information soureces like books are relatively stable and reliable to preserve the human information well.
Conversely,as for the merits of modern technologies, in the first place, in history , we can see that every new technology brings about great changes to our life. Secondly , modern technology like computers is another great invention that can store a huge amount of data . At the same time , We are able to process the data more rapidly and accurately than we can ever imagine.
In short, I agree that modern technology,such as the Internet, will come day replace the written word as the main source of information. Therefore,I am eagerly looking forward to that day.
提綱:
1.有人認為類似于因特網(wǎng)的高科技產(chǎn)品會代替書籍
2.有人認為傳統(tǒng)的信息產(chǎn)品書籍不會被取代
3.我的看法。
這也是模板哦!
Nowadays , the influence of ____________ proves to be profound . And there has been a very controversial debate as to ___________.( 引出話題和爭論,但保留作者個人看法 )
People in favor of _________ always provide the following evidence.Firstly,__________.Secondly,__________.Finally,____________. (偏愛書籍的理由)
Conversely, as for the merits of ___________, in the first place,________.Secondly,____________.At the same time,__________.( 英特網(wǎng)等現(xiàn)代科技的優(yōu)點 )
In short, I agree that_________. (明確提出觀點)
大家可以選一段練習
具體要求:
首段:引出關于因特網(wǎng)對現(xiàn)代社會的影響 + 關于因特網(wǎng)和書籍話題存在的爭論
主體段落一:有人偏愛閱讀傳統(tǒng)信息媒體,如書籍
原因 1 :人類文明的歷史就是書寫的歷史
原因 2 :人們可以隨處用自己喜歡的姿勢閱讀
原因 3 :書寫形式更有利于安全保存信息
主體段落二:如因特網(wǎng)之類的現(xiàn)代技術手段的優(yōu)點
優(yōu)點 1 :新科技的出現(xiàn)歷來都回給人類生活帶來許多好處
優(yōu)點 2 :電腦新科技的出現(xiàn),使信息儲備量大大提高
優(yōu)點 3 :電腦新科技的出現(xiàn),使信息處理的效率提高了
結尾段 : :因特網(wǎng)最終會代替書籍等信息手段
參考答案:
Nowadays,the influence of Internet proves to be profound. And there has been a very controversial debate as to whether or not Internet will replace the book as the main source of information.
People in favor of the traditional information sources always provide the following evidence . Firstly, the history of human civilization is the written history. Secondly, people are free to choose any posture and place that makes them comfortable when reading. Finally, traditional information soureces like books are relatively stable and reliable to preserve the human information well.
Conversely,as for the merits of modern technologies, in the first place, in history , we can see that every new technology brings about great changes to our life. Secondly , modern technology like computers is another great invention that can store a huge amount of data . At the same time , We are able to process the data more rapidly and accurately than we can ever imagine.
In short, I agree that modern technology,such as the Internet, will come day replace the written word as the main source of information. Therefore,I am eagerly looking forward to that day.

