0 There are various types of meeting room available here. B
1. This conference center is well known for the quality of its food.
2. Discounts are available for some clients.
3. There is someone on duty here at all times.
4. The very latest conference equipment is available here.
5. This conference center now has a traditional atmosphere.
6. Secretarial support is available at no extra charge.
7. The center is willing to give a refund if a client is not completely satisfied.
A
Sherwood House is only a stone’s throw away from the city center and yet provides a stress-free and relaxing atmosphere for your business meetings. We have six meeting room, each with full conference facilities. Our reception desk is staffed round the clock, ready to deal with any calls. Our highly experienced catering staff are responsible for an exciting variety of menus at affordable price.
B
The Manor Hotel is committed to giving you the perfect conference environment. As part of an extensive investment programme, all our meeting rooms have been upgraded to include the most up-to-date facilities. Our wide range of room will meet every possible need - one to one interviews, seminars, product lunches, major presentations etc. We also guarantee to should you be disappointed with our service.
C
Broomfield hall, a magnificent country house set in 80 acres of peaceful parkland, has been completely refurbished in order to re-create the elegance and comfort of times gone
By. We have extensive conference facilities and specialist staff, dedicated to the success of your business event. We also offer special deals on accommodation for large delegations.
D
The Carlton Hall, conveniently situated just minutes from the motorway, is the ideal venue for your conference. Not only do we offer superb hospitality, but our fully equipped business center provides a complete typing and copying service, included in the conference fee. The restaurant also enjoys an excellent reputation, offering everything from a midday sandwich to a formal dinner.
答案與分析:
1.D 在D篇短文中,最后一句話“The restaurant also enjoys an excellent reputation, offering everything from a midday sandwich to a formal dinner”是“這家餐館因為提供快餐三明治、正餐而獲得極好的聲譽”的意思,正好符合1 中“is well known for the quality of its food”的意思。一般情況下,做這一類的題目主要是尋找相同或者相近意義的詞或者短語,對考生的詞匯量要求較高。
2. C 在C篇短文中,最后一句中的“special deals”意為折扣、回扣之類的優(yōu)惠,也就是2中“Discounts”之意。這里考查考生是否能夠靈活運用所掌握得語言知識,是否能用不同的句型、詞匯、詞組表達相同的意思。
3. A 在A 便短文中,第三行“Our reception desk is staffed round the clock, ready to deal with any calls”的意思是:我們的接待處是24小時服務,連續(xù)一整天都有值班人員處理電話事務。3 的意思是:這里在任何時間都有人值班。兩者的意思是倚著的。本題主要考考查的是“round the clock”的意思?!皉ound the clock”是一個固定詞組,意為“晝夜不停、連續(xù)一整天、毫不疲倦地、不松勁地”,理解了這個詞組的意思,這道題就迎刃而解了。
4. B 在B篇短文中,第二行“all our meeting rooms have been upgraded to include the most up-to-date facilities”的意思是:我們所有的會議室都裝備了最新式的設備。這正是4所描述的意思:這里有最新的會議設備可以用。做這道題,關鍵是分析出復合形容詞“up-to-date”和“l(fā)atest”之間的對應關系。這兩個形容詞是同樣的意思,都是“最近的、最新的”。本題考查特定詞匯之間的相同意義,考查考生對詞匯的掌握。
5. C 在C篇短文中,第一句提到“The Carlton Hall has been completely refurbished in order to re-create the elegance and comfort of times gone By”,意思是:卡爾頓會堂已經(jīng)被徹底地刷新,為的是重新創(chuàng)造出曾經(jīng)的、高雅舒適。而5 的意思是:現(xiàn)在的會議中心有傳統(tǒng)的氣氛,兩者在意思上是一致的。其中“times gone By”的意思是“過去的時間”,和5中的“traditional”相互照應。
6. D 在D篇短文中,第二行“but our fully equipped business center provides a complete typing and copying service, included in the conference fee”的意思是:我們裝備齊全的商業(yè)中心停工全部的打字和復印服務,這些費用都包含在會議費用之中。5中的“Secretarial support”指的就是“typing and copying service”。這些費用包含在會議費用之中,當然就不用再額外收費了(at no extra charge)。要注意這里的“charge”是收費的意思,而不是“負責、主管”,也不是“控訴、告誡、指示”. B 在B篇短文中,最后一句“We also guarantee to return your fee should you be disappointed with our service”的意思是:另外我們保證,如果你對我們的服務感到失望(不滿意),我們可以退還你的費用。這和7(中心樂于退款,如果客戶不是十分地滿意)是同樣的意思。其中,B篇中的“return your fee”和 7中的“give a refund”是同樣的意思,不同的表達。B篇中的“be disappointed”和7中的“is not completely satisfied”也相互照應,也是同樣的意思,不同的表達
1. This conference center is well known for the quality of its food.
2. Discounts are available for some clients.
3. There is someone on duty here at all times.
4. The very latest conference equipment is available here.
5. This conference center now has a traditional atmosphere.
6. Secretarial support is available at no extra charge.
7. The center is willing to give a refund if a client is not completely satisfied.
A
Sherwood House is only a stone’s throw away from the city center and yet provides a stress-free and relaxing atmosphere for your business meetings. We have six meeting room, each with full conference facilities. Our reception desk is staffed round the clock, ready to deal with any calls. Our highly experienced catering staff are responsible for an exciting variety of menus at affordable price.
B
The Manor Hotel is committed to giving you the perfect conference environment. As part of an extensive investment programme, all our meeting rooms have been upgraded to include the most up-to-date facilities. Our wide range of room will meet every possible need - one to one interviews, seminars, product lunches, major presentations etc. We also guarantee to should you be disappointed with our service.
C
Broomfield hall, a magnificent country house set in 80 acres of peaceful parkland, has been completely refurbished in order to re-create the elegance and comfort of times gone
By. We have extensive conference facilities and specialist staff, dedicated to the success of your business event. We also offer special deals on accommodation for large delegations.
D
The Carlton Hall, conveniently situated just minutes from the motorway, is the ideal venue for your conference. Not only do we offer superb hospitality, but our fully equipped business center provides a complete typing and copying service, included in the conference fee. The restaurant also enjoys an excellent reputation, offering everything from a midday sandwich to a formal dinner.
答案與分析:
1.D 在D篇短文中,最后一句話“The restaurant also enjoys an excellent reputation, offering everything from a midday sandwich to a formal dinner”是“這家餐館因為提供快餐三明治、正餐而獲得極好的聲譽”的意思,正好符合1 中“is well known for the quality of its food”的意思。一般情況下,做這一類的題目主要是尋找相同或者相近意義的詞或者短語,對考生的詞匯量要求較高。
2. C 在C篇短文中,最后一句中的“special deals”意為折扣、回扣之類的優(yōu)惠,也就是2中“Discounts”之意。這里考查考生是否能夠靈活運用所掌握得語言知識,是否能用不同的句型、詞匯、詞組表達相同的意思。
3. A 在A 便短文中,第三行“Our reception desk is staffed round the clock, ready to deal with any calls”的意思是:我們的接待處是24小時服務,連續(xù)一整天都有值班人員處理電話事務。3 的意思是:這里在任何時間都有人值班。兩者的意思是倚著的。本題主要考考查的是“round the clock”的意思?!皉ound the clock”是一個固定詞組,意為“晝夜不停、連續(xù)一整天、毫不疲倦地、不松勁地”,理解了這個詞組的意思,這道題就迎刃而解了。
4. B 在B篇短文中,第二行“all our meeting rooms have been upgraded to include the most up-to-date facilities”的意思是:我們所有的會議室都裝備了最新式的設備。這正是4所描述的意思:這里有最新的會議設備可以用。做這道題,關鍵是分析出復合形容詞“up-to-date”和“l(fā)atest”之間的對應關系。這兩個形容詞是同樣的意思,都是“最近的、最新的”。本題考查特定詞匯之間的相同意義,考查考生對詞匯的掌握。
5. C 在C篇短文中,第一句提到“The Carlton Hall has been completely refurbished in order to re-create the elegance and comfort of times gone By”,意思是:卡爾頓會堂已經(jīng)被徹底地刷新,為的是重新創(chuàng)造出曾經(jīng)的、高雅舒適。而5 的意思是:現(xiàn)在的會議中心有傳統(tǒng)的氣氛,兩者在意思上是一致的。其中“times gone By”的意思是“過去的時間”,和5中的“traditional”相互照應。
6. D 在D篇短文中,第二行“but our fully equipped business center provides a complete typing and copying service, included in the conference fee”的意思是:我們裝備齊全的商業(yè)中心停工全部的打字和復印服務,這些費用都包含在會議費用之中。5中的“Secretarial support”指的就是“typing and copying service”。這些費用包含在會議費用之中,當然就不用再額外收費了(at no extra charge)。要注意這里的“charge”是收費的意思,而不是“負責、主管”,也不是“控訴、告誡、指示”. B 在B篇短文中,最后一句“We also guarantee to return your fee should you be disappointed with our service”的意思是:另外我們保證,如果你對我們的服務感到失望(不滿意),我們可以退還你的費用。這和7(中心樂于退款,如果客戶不是十分地滿意)是同樣的意思。其中,B篇中的“return your fee”和 7中的“give a refund”是同樣的意思,不同的表達。B篇中的“be disappointed”和7中的“is not completely satisfied”也相互照應,也是同樣的意思,不同的表達

