公共英語等級考試四級(PETS4)課程輔導(30)講3

字號:

1. Who is the first to want to build the new Globe Theater?
    A. British.
    B. An American.
    C. A Japanese.
    D. A German.
    2. The Globe Theater in British is different from the Globes in other countries in____.
    A. shape.
    B. structure.
    C. size.
    D. modern technology.
    3. The belief held by Wanamaker passionately that____.
    A. in recent years plays of Shakespeare depend on modern technology.
    B. in recent years plays of Shakespeare don’t depend on modern technology.
    C. in recent years plays of Shakespeare shouldn’t too much depend on modern technology.
    D. in recent years plays of Shakespeare are not dependent on modern technology.
    4. Wanamaker doesn’t stand for the view that plays of Shakespeare far too depend on modern technology and emphasizes____.
    A. the modern technology for performance.
    B. special effect of sound and light.
    C. the language and the plays.
    D. record music.
    5. The Globe project received little official help from within Britain because____.
    A. the British have the prejudice against open-theater.
    B. some people in the theatrical field think the reconstruction is no more than meaningless historical performance.
    C. the British think the reconstruction of the Globe Theater is meaningless in modern times.
    D. both A&B.
    解析:
    1.B.
    結(jié)合全文的內(nèi)容,我們知道,Sam Wanamaker 籌劃并重建了Globe劇院。文章的第一段的倒數(shù)第二句話告訴我們:Sam Wanamaker是美國的演員和電影導演。
    2.D.
    文章的第三段第一句話:日本德國和美國等國家模仿和重建了Globe劇院,但是他們都廣泛采用了現(xiàn)代技術。本段還告訴我們Sam Wanamaker要重建的劇院將不使用現(xiàn)代技術,重建后的劇院將與莎士比亞時期的劇院一樣,沒有人造的燈光,沒有錄好的音樂,沒有現(xiàn)代的戲服等等。所以在英國重建的劇院和其他國家的劇院的不同在于是否采用了現(xiàn)代技術進行表演。
    3.C.
    在第六段中有這樣一句話:a belief, which was passionately held by Wanamaker, that in recent years productions of Shakespeare have become far too dependent on special technical effects of sound and lighting. 這句話明確告訴我們Sam Wanamaker認為近些年來莎士比亞戲劇的演出過多的依靠了技術型的聲效和燈光,而他認為戲劇演出不應該過多依賴現(xiàn)代技術。
    4.C.
    文章第六段告訴我們Sam Wanamaker和他的支持者們將把重點放在戲劇的語言上。
    5.A.
    文章的第七段告訴我們:Globe的工程在英國得到極少的官方資助,主要有兩個原因。其一就是:英國人對開放式的劇院心存偏見。另外一點就是:一些劇院建設成員認為劇院的重建會無果而終。重建劇院是否有意義,并不是劇院重建受到很少官方資助的原因。
     More and more, the operations of our business, governments, and financial institutions are controlled by information that exists only inside computer memories. Anyone clever enough to modify this information for his own purpose can reap substantial rewards. Even worse, a number of people who have done this and been caught at it have managed to get away without punishment.
     It’s easy for computer crimes to go undetected if no one checks up on what the computer is doing. But even if the crime is detected, the criminal may away not only unpunished but with a glowing recommendation from his former employees. of course, we have no statistics in crimes that go undetected. But it’s disturbing to note how many of the crimes we don’t know about were detected by accident, not by systematic inspections or other security procedures. The computer criminals who have been caught may have been the victims of uncommonly bad luck.
     For example, a certain keypunch operator complained of having ti stay overtime to punch extra cards. Investigation revealed that the extra cards he was being asked to punch were for dishonest transactions. In another case, dissatisfied employees of the thief tipped off the company that was being robbed.
     Unlike other lawbreakers, who must leave the country, commit suicide, or go to jail, computer criminals sometimes escape punishment, demanding not only that they not be charged but that they be given good recommendations and perhaps other benefits. All too often, their demands have been met.
     Why? Because company executives are afraid of the bad publicity that would result if the public found out that their computer had been misused. They hesitate at the thought of a criminal boasting in open court how he jugged the most confidential records right under the noses if the company’s executive, accounts, and security staff. And so another computer criminal departs with just the recommendations he needs to continue his crimes elsewhere.